推介個電池App BatteryX

https://www.microsoft.com/en-us/store/p/battery-x/9nblggh4wlgx

好洗好用,有72小時數據睇,自動錄,又釘到metro花款又多

幾好用囉

我都用左一排
PIN TO START之後成日會卡死
要入APPS先識更新

我都用左一排
PIN TO START之後成日會卡死
要入APPS先識更新
msc76ju3 發表於 2016-10-21 18:22

前幾日個app抄曬,更新完又ok暫時無問題

好洗好用,有72小時數據睇,自動錄,又釘到metro花款又多

幾好用囉
DGCNYO 發表於 2016-10-21 17:07

PC 有無呢個app ?

PC 有無呢個app ?
556556bt 發表於 2016-10-23 20:22

肯定有!

Windows 10 Desktop, Windows 10 Mobile同Surface Hub都可以!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

肯定有!

Windows 10 Desktop, Windows 10 Mobile同Surface Hub都可以!
wild 發表於 2016-10-23 20:26

UWP 一雞幾味. 令D app 出得快好多..

UWP 一雞幾味. 令D app 出得快好多..
556556bt 發表於 2016-10-23 20:29

原來有,之前黎個app只限手機版,成個幾2個月前開始用,原來都出埋X86

平格仲用緊個Battery tile咁既野,都ok不過無咁多數據睇.....

原來有,之前黎個app只限手機版,成個幾2個月前開始用,原來都出埋X86

平格仲用緊個Battery til ...
DGCNYO 發表於 2016-10-23 21:58

慢慢改善啦, 只要係pure UWP 都好快可以cross-platform.
最近Crystal disk benchmark 都上左windows store. 但佢只係用sential 由x86 convert to metro app. 所以只可以用係PC

呢排我都見愈黎愈多system utility 上左windows store.

呢排我都見愈黎愈多system utility 上左windows store.
556556bt 發表於 2016-10-24 00:21

windows個store無得用最新的排法去睇,好難先睇到新app....