邊度出 A6000 好呢?

而家行貨可以退 $300 現金卷 , 成功介紹左個朋友,叫佢出

如果行貨,邊張信用咭/店舖抵呢?

今日經過x原/豐x kit set 都要 6990

不過x原用恒生咭有多 200 cash dollar..

你俾現金埋星際 LOW....
你用卡既 應該肥花都有得平
2 邊都係行 一樣可以換300蚊

你俾現金埋星際 LOW....
你用卡既 應該肥花都有得平
2 邊都係行 一樣可以換300蚊 ...
我係小魚兒 發表於 2014-9-24 23:52

星際係咪指 xx career?

星際係咪指 xx career?
$foo 發表於 2014-9-24 23:55

果到有2 間SONY 既...你可以格晒價先決定買GA MA....
因為你唔格可以差幾百-幾千 -3- 我果時買6D 比出面平左2千定3千左右~

果到有2 間SONY 既...你可以格晒價先決定買GA MA....
因為你唔格可以差幾百-幾千 -3- 我果時買6D 比 ...
我係小魚兒 發表於 2014-9-24 23:58

果度好多店
真係唔知邊間信得過 (除左 dcf, dcc, 同理天x)
邊度可以睇分銷商名?

果度好多店
真係唔知邊間信得過 (除左 dcf, dcc, 同理天x)
邊度可以睇分銷商名? ...
$foo 發表於 2014-9-25 00:02

其實果到 除左D 3樓 D 2手店之外 其他好多都信得過...驚既去肥花/ CAM2 問價LOW....
不過可能最平係2/F 後面果間專買SONY 野, 比卡都有折

其實果到 除左D 3樓 D 2手店之外 其他好多都信得過...驚既去肥花/ CAM2 問價LOW....
不過可能最平係 ...
我係小魚兒 發表於 2014-9-25 00:20

聽日去睇睇, thanks

可以去百記問左價先...
上次我去肥花買鏡,買完先知百記仲平幾舊,仲有堆贈品跟尾

不過可能最平係 ...
我係小魚兒 發表於 2014-9-25 00:20

係咪個名叫xbase?謝

係咪個名叫xbase?謝
ibmibm 發表於 2014-9-25 04:41

我唔記得個名LA...我係果到買過LA EA4 JA....
係旁邊係買D 相機雜物 再過一間係專賣M43 果間M43 有行有水