[開箱] (破產系列) FE24-70 不專業開箱 + STABILZER [更新完]

個SALES 收平左我GA LA+_____+
魚魚好窮啦今個月
以後唔出MK~

以下是FE2470 實拍  所有都是 快門1/30,  光圈F4

24mm

35mm

50mm

70mm

以下是35mm F2.8        快門1/30,  光圈F4

可以比較下 感覺是35定焦菜SHARP D 但24-70既防手震真係唔錯
而24MM 真係好廣好正好好用=3=

以下是新買既 STABILZER

少少分享
佢既用法可以睇別人既專業影片
https://www.youtube.com/watch?v=QNi4wjTN-fE

係咁多
多謝收睇

等睇相

個SALES 收平左我GA LA+_____+
魚魚好窮啦今個月
以後唔出MK~

慢慢會UP相上黎~ ...
我係小魚兒 發表於 2014-11-14 22:28

67mm $720咁貴?邊間買?
下次你去星際Tin cheung問吓,好似會平d

出一出街,經過就科$9k幾買支鏡,果然係富二代

恭喜

冇實拍相都算,開箱可唔可以有heart d
另,說好的stablizer呢?

冇實拍相都算,開箱可唔可以有heart d
另,說好的stablizer呢?
ahshing 發表於 2014-11-14 23:16

我都未貼完-3- 影緊...冷靜D~

仲有16-35呢?

67mm $720咁貴?邊間買?
下次你去星際Tin cheung問吓,好似會平d

出一出街,經過就科$9k幾買支鏡,果 ...
WAI2 發表於 2014-11-14 22:50

個價唔準的-3-

仲有16-35呢?
必思 發表於 2014-11-14 23:43

冇錢買WOR>~<

你呢隻steadicam肯定調到你傻
睇佢droptest都知出事
一係玩住先,一係退左佢

你呢隻steadicam肯定調到你傻
睇佢droptest都知出事
一係玩住先,一係退左佢
ahshing 發表於 2014-11-15 00:22