想討論一個非攝影話題

我試過幾次睇一 d 講座有關既話動 , 岩岩我正正後面果個人用好強既閃燈影相 , 佢每影一張我都被嚇一嚇 , 因為真係好光 ...

大家覺得我可以點做 ? 不停受到影響 , 可以要求佢唔好開閃燈嗎 ?

人地係咪做JOB? 咁你又可唔可以坐第二個位?

我試過幾次睇一 d 講座有關既話動 , 岩岩我正正後面果個人用好強既閃燈影相 , 佢每影一張我都被嚇一嚇 , 因 ...
peterchu1 發表於 25-11-2014 10:51

無架喎, 同佢講聲睇下佢可唔可以移開... 一係你自己調位.... 如果唔係都無辦法 @@

我試過幾次睇一 d 講座有關既話動 , 岩岩我正正後面果個人用好強既閃燈影相 , 佢每影一張我都被嚇一嚇 , 因 ...
peterchu1 發表於 2014-11-25 10:51

人地點set 點影無關任何人事,大家各有各攝影方式.

人地點set 點影無關任何人事,大家各有各攝影方式.
6seven 發表於 25-11-2014 11:10

除非佢唔小心對你直閃, 盞燈勁到對你對眼造成永久傷害, 咁可能有得要佢賠...................

你做警察?
neneaee 發表於 2014-11-25 10:53

【本報訊】"強光照射警員,因而被控阻差辦公"

你可以要求他停止騷擾。

你唔敢講既 , 不如帶返副超

peterchu1 發表於 2014-11-25 10:51

如果係攝影人員你只有硬食 , 或者離開