請問一下這間yahoo店

https://hk.f1.page.auctions.yaho ... anda?aID=1139552360

Canon EOS 5D Mark II body 賣$1600
請問係咪好大機會係伏?

(您好!

售价:1600

1,全新未開封香港行貨,購買日起,原廠保養一年,單發票齊全

2,可享受7日內退貨,15日內換貨,(除個人損壞),若寄送損壞,由我們負責,重新更換新機、

3,我們係代購過數後,我們才能安排面交,及送貨程序)

冇評價, 郵寄, 連二手價1/4都冇
你真係夠膽信佢?

仟幾蚊買個教訓都唔平

回覆 3# 必思

千幾蚊既教訓太貴啦~xd

回覆 3# 必思

請問下如果450d body $850(二手)抵唔抵玩?

回覆  必思

請問下如果450d body $850(二手)抵唔抵玩?
LHF 發表於 2014-12-16 14:38

唔熟二手市場

Canon EOS 5D Mark II body 賣$1600
請問係咪好大機會係伏?

(您好!

1,全新未開封香港行 ...
LHF 發表於 2014-12-16 13:54

5D2$1600,仲要係
全新未開封香港行貨,一睇就知呃人。
最後,我們係代購過數後,我們才能安排面交,及送貨程序
簡直係邊個過數邊過死,入數者唔會收到貨。

如果係去佢門市交易,一手交錢一手交貨就或者有些微機會唔係騙案(機會率=中六合彩頭二奬)
但先過數,就唔好貪呢d小便宜啦ching.

可能系

可能系
naomi 發表於 2014-12-16 15:39

Canon EOS 5D Mark II body 賣$1600,全新香港行貨。
即係不包鏡頭,即係連手指個丁點價值都冇埋
1600買一個usb手指外殼,應該係限量版黎,或者邊個名人曾經用過,可以有得炒

請問係咪好大機會係伏?

(您好!

1,全新未開封香港行 ...
LHF 發表於 2014-12-16 13:54

寫標題就係 5D mark2, 但個 spec. 仲要係寫 5D mark3 仲利害呀!