[開箱] Pixel X650C 到我開箱

[/img]

話說以前用開YN468_II
但做野用用下突然不閃
搞到我要用機頂燈閃住先
之後二話不說就出SSP買
原本想買反yongnuo
不過因為壞燈 信心不大
店員介紹買pixel 話好過EX600 RT 就買左了
詳細測試報告>>遲D出 未有正式使用機會

不過用過幾下 INTERFACE可以再改善 (不太user-friendly)

有firmware update 都難得!

鞋... 引到我嘞,有D想YN600RT VS 2手430EX2

正所胃樜渣價錢燒鸭味道

鞋... 引到我嘞,有D想YN600RT VS 2手430EX2

正所胃樜渣價錢燒鸭味道
manman1998 發表於 2014-12-21 22:38

YN都要1XXX 我呢支幾百 重要香港保

正所胃樜渣價錢燒鸭味道
manman1998 發表於 2014-12-21 22:38

樜渣價錢燒鸭味道
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

樜渣價錢燒鸭味道
ps4 發表於 2014-12-23 16:40

呢支好似要1XXX

回覆 5# ps4

依枝毒在佢D按制操作同神燈—樣

呢支好似要1XXX
wongcc2006 發表於 2014-12-23 16:56

9xx price.com.hk and they say instock while i phone call ask price .__.

9xx price.com.hk and they say instock while i phone call ask price .__.
anonymoushk 發表於 2014-12-24 00:16

ching 邊到賣呀!? 我見price.com.hk 全部做$1XXX

如果近千元ㄧ支,同V860c又唔知點比,突然間咁多副廠TTL燈