有冇人試過找日本原廠投訴香港NIKON?_?

有冇人知個E-MAIL?_?

有冇人知個E-MAIL?_?
minki 發表於 2015-1-3 22:37

Sorry no idea about email, but I found you the phone and fax:
http://www.nikon-image.com/support/contact/phone.html

Tel: 0570-02-8000
営業時間9:30 - 18:00(年末年始、夏期休業等を除く毎日)

Fax: (03)5977-7499
I assume sending them a fax will also work as well as email.
Make sure you have ur reply method stated.

回覆  minki
baby16 發表於 2015-1-4 00:59

謝謝~
我之前都GOOGLE過不過SEARCH唔到具體GE E-MAIL ADDRESS...
睇黎要試下XX.YY@nikon.co.jp呢個格式得唔得啦.....

回覆 4# minki

Good Lucky!

自從d600事件後,香港NIKON 衰到貼地係人都知,攪到幾多人激氣轉會! 就算有新機出功能齊d都冇咩人敢番轉頭!
CHING GOOD LUCK!

自從d600事件後,香港NIKON 衰到貼地係人都知,攪到幾多人激氣轉會! 就算有新機出功能齊d都冇咩人敢番轉頭! ...
ps4 發表於 2015-1-4 03:37

Nikon 同canon 最唔爭氣係價錢同技術

精神上支持你

Nikon 同canon 最唔爭氣係價錢同技術
yoyo348 發表於 2015-1-4 13:26

Nikon 唔係價錢同技術既問題,係質量、面對問題回應、同售後服務 衰到貼地!
初初D600出事時香港NIKON點回應同佢地態度大把CHING領教過,仲想賴係用家使用問題收$$抹機!
陪朋友上CS呢一幕記得清清楚楚,朋友用左Nikon 差唔多七八年虧住即轉會,唔返轉頭!
好好地建立左個品牌,走晒去泰國造QC衰晒!

Nikon 唔係價錢同技術既問題,係質量、面對問題回應、同售後服務 衰到貼地!
初初D600出事時香港NIKON點 ...
ps4 發表於 2015-1-6 16:04

Actually wt Nikon HK did wrong?