知唔知香港邊到買到samyang鏡?

狗衝佢支135 f2

星際應該有再唔係查下price.com
應該無正式代理
佢d鏡係平既要靚一定冇佢
135定焦要靚的話
最靚都係sony果兩支135/1.8 135/2.8 stf

應該無正式代理
135定焦要靚的話
最靚都係sony果 ...
luilui60 發表於 2015-1-13 11:25

唔同意SAMYANG無好野 你試下支14MM就知有幾堅
另外PRICE.COM無資料

不過支135 F2 無太多SAMPLE 可以睇定D先

應該無正式代理
135定焦要靚的話
最靚都係sony果 ...
luilui60 發表於 2015-1-13 09:25

我唔係要af鏡啦…我想搵支m mount tele,好難搵~haha

4000蚊一支就無謂拎135ZA/135STF黎比啦
咁既價錢我都想衝
但我又想等CP+睇下死馬會唔會出135Art
三陽鏡晌星際幾間都有賣,最抵應該係Dbase

4000蚊一支就無謂拎135ZA/135STF黎比啦
咁既價錢我都想衝
但我又想等CP+睇下死馬會唔會出135Art
三陽鏡晌星 ...
ahshing 發表於 2015-1-13 10:23

謝謝先~二月出個時去睇下先

Samyang D 鏡一向散景過度比較現代, 最好睇完review先好狗衝.

Samyang D 鏡一向散景過度比較現代, 最好睇完review先好狗衝.
calvin83 發表於 2015-1-13 10:38

我見佢支85都唔錯,希望新嘅tele都ok lah

我見佢支85都唔錯,希望新嘅tele都ok lah
rickee 發表於 2015-1-13 10:42

Sample here vs 135L
http://lcap.tistory.com/entry/Sa ... -Canon-EF-135mm-2-L

Sample here vs 135L
calvin83 發表於 2015-1-13 11:19

其實我覺得接受啦,對得住個價…
室內相有135L 8成,室外相都差唔多丫