大家係yahxx買相機要小心 User yuw651

我朋友剛剛中招, google 個 user name 發現這個 Post.
http://www.肥花.com/trading/view.php?itemID=3057865
原來有好多人都中過招, 但 yahxx 一直唔理, 我為有再出Post提醒大家, 不要貪平,記住面交

你條LINK講肥花我就咁打返fever就去左個咸網度
neneaee 發表於 2015-2-2 21:14

你玩野呀, 明知肥花係dcfever都要打fever

你玩野呀, 明知肥花係dcfever都要打fever
metralfields 發表於 2015-2-2 21:19

一提肥花都知係講咸野,記得好多年前TBB城市追擊,大王訪問痴女肥花

我朋友剛剛中招, google 個 user name 發現這個 Post.

原來有好多人都中過招, 但 yahoo 一直唔理, 我為有 ...
metralfields 發表於 2015-2-2 21:11

記住乜者都面交

YAHOO依家賣家要用信用卡認證, 唔面交又要有銀行戶口入數
信用卡就可以賴中左木馬比人偷晒資料 CVV security code
銀行戶口唔通又可以賴比人偷左?
係差佬唔做野定冇人報案?

改左名做sze ngai, 大家小心

騙徒手法一向層出不窮.

BTW, 肥花都好多騙徒, 專做fishing.