完全迷上細機

㸃算?個FF大計凍過水
借圖
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

㸃算?個FF大計凍過水
manman1998 發表於 2015-2-10 08:45

Yes me too.
It looks like EOS M3 is more attractive than 5DS...

EOS M3幾好
快D買...
不過都唔知香港會唔會有
9成得水

M1同D M鏡都坐左小小艇,今次老虎都唔衝動

本身都玩緊依兩個系列,部機真係放响手心咁大,相片又收貨

今鋪分別升上24mp & 28mp

ff計劃?ff下好啦

本身都玩緊依兩個系列,部機真係放响手心咁大,相片又收貨

今鋪分別升上24mp & 28mp ...
manman1998 發表於 2015-2-10 09:07

算把喇!好似我咁捱住冇反apsc等冇反FF喇!
前日幫朋友填Amazon jp和Tenso訂M3+evf,真係好想好想填埋一份
今次牙膏廠拮牙膏大力咗,又唔計多番錢,仲要除咗冇dual pixel AF外,真係同我哋嘅wish list差不多,牙膏好啱用,我明日至決定訂唔訂,多數都去馬,我都好少咁想狗衝
咪話唔提醒師兄,四月頭個個有新機用你冇份,更加痕癢難頂,一於今鋪合埋眼唔諗咁多,去馬,M3同學會等緊你,哈哈!

FF計劃? 等Sony出部NEX-3咁細既FF機囉

FF計劃? 等Sony出部NEX-3咁細既FF機囉
raisin 發表於 2015-2-10 09:42

D色都唔係自己杯茶,幾好都冇用

算把喇!好似我咁捱住冇反apsc等冇反FF喇!
前日幫朋友填Amazon jp和Tenso訂M3+evf,真係好想好想填埋一 ...
tolo2036 發表於 2015-2-10 09:34

魔鬼召換