[開箱] C記開箱 小白2 2470II 600EX燈 2X增距 5D MARK3 7D MARK2 BG-E16

5D MARK3 以經是第3部開箱了~~之前果2部都賣走左,成套C記系統出清~但賣走後又成日心思思掛住佢地想買返 ~ 賣賣買買,買買賣賣 如果你是過來人,你懂的
呢次C記攪回贈都唔錯~回返$$$幾千蚊比我~  
有樣野好唔開心~,比我個朋友強搶了我一個小白2 USB手指

過兩日再買埋支~大白2~

就快到農曆新年了~~同大家預先講聲~恭喜發財先~~

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

恭喜哂... 5D3同7D2一并買入?

回覆 2# manman1998

係啊~~唔同機種~   一部是X1.6 高速連拍.的平民版~1仔

另一部FF 著重畫質~~

新機5DS就快出了`~ 遅D佢出左街到時再睇下~毒毒先再換佢~

回覆 3# wink7403

遲D買唔買埋EOS-M3?

回覆 4# manman1998

想買埋m3 不過買咁多我驚到時唔夠錢,

5D MARK3 以經是第3部開箱了~~之前果2部都賣走左,成套C記系統出清~但賣走後又成日心思思掛住佢地想買返:cry ...
wink7403 發表於 2015-2-14 22:43

5D MARK3 以經是第3部開箱了,佩服
咁ching,canon有乜野吸引到你咁難捨難離呢?
50.2?85.2?小白兔?成個canon系統?

回覆 6# WAI2

其實係我一堆用緊Canon系統既朋友影友,是我最放不下來的

其實遇上一班咁 志同道合,良師益友都可以話唔錯

回覆 8# manman1998

係啊~一班朋友成日約出來影野,有時大家會為一張相互窒一番
大家買左新器材,又互相塗毒一番 ,諗番都真係好開心的

回覆  manman1998

係啊~一班朋友成日約出來影野,有時大家會為一張相互窒一番 ,
大家買左 ...
wink7403 發表於 2015-2-15 07:34

人人毒你、你毒人人