想買個類似F stop Millar 既背囊去旅行

即係可以分上下格
上格可以放手信戰利品
下格放相機
F-stop 呢個上格細左d, 想搵下有冇d類似size大d既(除左淘寶)
ching有冇推介

tamrac 多依D款,防濕免雨袋

經驗話比我知, 去旅行切忌買個"好相機袋"既背囊...

經驗話比我知, 去旅行切忌買個"好相機袋"既背囊...
ericyyhk 發表於 2015-3-18 08:42

點解, ching 分享下...........

點解, ching 分享下...........
cblk18f 發表於 18-3-2015 09:57

唔好話俾人知你成身貴重物品......

即係可以分上下格
上格可以放手信戰利品
下格放相機
F-stop 呢個上格細左d, 想搵下有冇d類似size大d既(除左 ...
seikowatch 發表於 17-3-2015 22:36

反正佢個背包個相機格又唔係好方便果隻... 不如普通背包加個內袋啦

加單, 內袋邊隻好?
F-Stop果隻幾靚仔, 實用就唔知, 次次'手羅'相機要腰斬個袋

加單, 內袋邊隻好?
F-Stop果隻幾靚仔, 實用就唔知, 次次'手羅'相機要腰斬個袋 ...
cl7rken 發表於 18-3-2015 10:18

我有個Hakuba... 裝到D750+鏡, 另外一枝小小黑的內袋
(Hakuba KCS-38D... 日本樂天買)

好似係298同天搶見過其他牌子, 類似既款 (亦有其他款), 但唔記得... 行下就會搵到

回覆 8# raisin

尼個dim wor, 我正相買d方型, 長方型的,  你響邊樹買ga?

回覆  raisin

尼個dim wor, 我正相買d方型, 長方型的,  你響邊樹買ga?
cl7rken 發表於 18-3-2015 10:45

就係從rakuten轉運返黎的... (間鋪都幾多野買, 我同時買左條Black Rapid... 好似平肥花舊幾兩舊)