請問山狗 第 4/5/6代 有何分別呢?

請教一下..... 原來山狗已出到第6 代

請問有無師兄試用過呢?效果如何呢?
第 4/5/6 代有何分別呢?

謝謝

我反而想知 真假 山狗 拍出黎 既野 有無分別.

ivan1612 發表於 2015-3-21 17:54

我反而想知真假山狗外觀點分?

ivan1612 發表於 2015-3-21 17:54

下?乜而家山狗都有老翻咖?

點樣分辨呀?.....本嚟諗住喺淘寶買,咁而家好驚畀人呃添

下?乜而家山狗都有老翻咖?

點樣分辨呀?.....本嚟諗住喺淘寶買,咁而家好驚畀人呃添 ...
dearkaki 發表於 2015-3-21 20:34

出面有果post 入面有講 有假野

正牌山狗係有印SJCAM 係機身
最新只係出到5000 +
山寨山狗就冇
好似出到6000

同事買過山山狗6000同我之前隻山狗4000 wifi 比較過
片就差不多
相就真狗好D

現在買SJCAM M10比較好, 細D 同夜晚好D!

正牌山狗係有印SJCAM 係機身
最新只係出到5000 +
山寨山狗就冇
好似出到6000

同事買過山山狗6000同我之前 ...
金比 發表於 2015-3-22 10:26

我想問 WIFI版 會唔會好易斷線 LAG等 ?  THX

我想問 WIFI版 會唔會好易斷線 LAG等 ?  THX
ivan1612 發表於 2015-3-22 11:05

其實反而想知 wifi live view, delay 情況嚴唔嚴重?.......上航拍直昇機,能否即時睇呢?

現在買SJCAM M10比較好, 細D 同夜晚好D!
eyeonme 發表於 2015-3-22 10:35

網上鬼佬網話真狗m10同真狗sj4000個饀是一樣的