[開箱] [不破產系列]Fujifilm X-A2 開箱

話說...都自從番左工都冇入黎呢到一排...
近日見手頭上鬆動D ,就Pat Pat痕出去行街街...
唔睇由止何...一睇就收唔到科...  
見到 Fujifilm 部 X-A2 到左貨...口多問下幾錢啦...  
一向自問鍾意軸富士D色水...執報完價之後諗左陣就忍唔住買左...
好...個故仔講到呢到...又係時便候睇開箱圖啦...

#1個盒其實幾靚...

#2為左方便大家睇...一次過拎唒D野出黎...

#3主機 + 16-50mm F/3.5-5.6 OIS 鏡 + 電池

#4而最底個層就係鏡鋋遮光罩,頸帶,充電器等配件

#5先睇睇主機....

#6再睇睇埋個機背...

#7機頂制繼續同X-A1,X-M1個D一樣

#8呢部最大賣點之一...175度反 MON

#9最後上埋支鏡影番張...

開箱係呢到就完...如果想睇試機相...請移玉步到以下 Post 收看(影得差唔好打頭)...
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... ;extra=#pid33240209
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

師兄真識貨!富士那種魅力係冇可取代,下星期我也過日本買機

師兄真識貨!富士那種魅力係冇可取代,下星期我也過日本買機
cchhll 發表於 2015-4-1 01:45

而家心郁郁想入埋部 X-E2 玩...

色水我都係覺得x-pro1最好

PLZ DEL

而家心郁郁想入埋部 X-E2 玩...
Shnicky 發表於 2015-4-1 02:13

NONO X-T1 好D , CANON 閃行M MODE 都用得

話說...都自從番左工都冇入黎呢到一排...
近日見手頭上鬆動D ,就Pat Pat痕出去行街街...
唔 ...
Shnicky 發表於 2015-4-1 01:01

給你搶先左TIM , 本身都想入X-A2 再等X-PRO2/X-T2

NONO X-T1 好D , CANON 閃行M MODE 都用得
NEO_HK 發表於 2015-4-1 02:32

而家呢部都玩到 Canon 閃...知唔知 XT-1 家陣咩價位到?

而家呢部都玩到 Canon 閃...知唔知 XT-1 家陣咩價位到?
Shnicky 發表於 2015-4-1 02:33

黑色7K中 / 銀色9K頭

黑色7K中 / 銀色9K頭
NEO_HK 發表於 2015-4-1 02:35

E...咁又唔係好貴...但Kit Set都重係過萬...