攝影比賽

必需為智能手機拍攝之原相,5MB以上,JPEG格式
將手機拍攝之原相上載到此專頁
好似唔見有上載位置,請問有無c hing搵到呢?
http://www.samsung.com/hk/intothenight/Photocontest.html

影得幾好都無用,instagram組別的規則係最多like先贏,即是最多friends o個張相,
暫時係呢張夜景手機相,1877 likes,followers唔多都無謂陪人跑了
http://websta.me/p/961901698965865613_15728360

影得幾好都無用,instagram組別的規則係最多like先贏,即是最多friends o個張相,
暫時係呢張夜景手機相,1 ...
Biscuits 發表於 30-6-2015 17:04

起碼另一個組別唔係......... 算係咁啦

將手機拍攝之原相上載到此專頁(上載時間 : 2015年6月25日至7月8日下午3時) ,由SAMSUNG及MILK團隊評審選出優勝作品

回覆 3# raisin

唔知click邊度upload,有無條link or 參加者d photos呢?thanks!

回覆  raisin

唔知click邊度upload,有無條link or 參加者d photos呢?thanks!
Biscuits 發表於 1-7-2015 08:26

這是一個很好的問題...
(我都搵唔到 )

有冇人知呀?????

暫時係呢張夜景手機相,1 ...
Biscuits 發表於 2015-6-30 17:04

張相咁高品味唔啱我

張相咁高品味唔啱我
tolo2036 發表於 2-7-2015 13:18

用手機影到散景光點波波巧威威咁?....

有冇人知呀?????
QoQ 發表於 2-7-2015 13:11

btw 手機要幾高解像度先影到原相係5MB既JPG?...

張相咁高品味唔啱我
tolo2036 發表於 2015-7-2 13:18

未必係高品味. 有時藝術E+野, 睇下你點睇啫.