奸狼用家

有冇人對依隻背囊有興趣? 我順便問下jar, 我自己已經有3個背囊, 冇位放
http://www.canon.com.hk/landscap ... _CIIEFLensPromotion

如果有可以PM我, 放工約過時間上去羅, 到時比番換購個價錢我就得啦

個攝影背囊幾靚,如果十幾年前既我必定換返個,不過可惜我冇用攝影袋好多年,而家主要係用遠足背囊加內膽,腳架都盡量放入背囊,用意係保持低調,唔想人地知道入面係攝影器材,尤其是上大陸,就知道低調係幾咁重要.....

回覆 2# EOS5

靚唔靚就not my cup of tea, 因為用開tactical backpack, 行山look自己ma ma 地

返大陸就唔諗啦, 張回鄉卡都過期幾年, 不過近幾年香港治安都差過以前

回覆  EOS5

靚唔靚就not my cup of tea, 因為用開tactical backpack, 行山look自己ma ma 地

返大陸就唔 ...
cl7rken 發表於 2015-10-15 14:37

咦,我都有興趣喎,請問師兄係用公發軍版還是潮牌仿制品?40L~50L左右有冇好介紹?

回覆 4# EOS5

我用緊民版mystery ranch USA made, eagle
40-50L 我都係suggest mystery ranch, 你唔怕tactical bag個袋本身已經重的話

搭單問下有咩Messenger袋夠放6D同2支定焦,用緊LowePro Event Messenger 150,啲隔位Pad已經貼唔實。

回覆  EOS5

我用緊民版mystery ranch USA made, eagle
40-50L 我都係suggest mystery ranch, 你唔怕tacti ...
cl7rken 發表於 2015-10-15 17:39

Thx師兄,有時間上永高行兜個圈先.... btw,重少少我冇所謂,只因為秋冬日子習慣著住件M65外套,如果揹住個行山背囊顯得格格不入,所以想搵個tactical款..

回覆 7# EOS5

C兄我都係著軍褸過冬,不過仲搵緊件新既usa made m65, 我件大陸做m65 細碼都太大件

回覆  EOS5

C兄我都係著軍褸過冬,不過仲搵緊件新既usa made m65, 我件大陸做m65 細碼都太大件 ...
cl7rken 發表於 2015-10-15 19:00

咦,師兄係同好喎,我因為身形問題,因為香港難買到合身既普通外套,所以選擇軍褸,主要係o係ebay搵二手軍版,不過我特別喜歡1971年或之前既銀色銻拉鍊版本,有件九成新1966年無肩帶初版長期放紙箱唔捨得著...

回覆 9# EOS5

C兄兩件都軍版
今年想入件a-2 leather, c兄有冇邊隻介紹?