仲有無人會晒相出來

我定期都會晒d出來換相架d相,  晒出來實物係比mon 睇靚好多,  我多數用快x美 網上沖晒, 夠方便

3 mobile $28-/month 60pcs 4R
i do it about a year la ...

3 mobile $28-/month 60pcs 4R
i do it about a year la ...
carlchanhm 發表於 9-11-2015 16:46

幾抵喎... 不過無用3

我定期都會晒d出來換相架d相,  晒出來實物係比mon 睇靚好多,  我多數用快x美 網上沖晒, 夠方便 ...
unfair 發表於 9-11-2015 16:39

間唔中會印相, 整下相簿送女友

除了三仔,邊到重有平嘢呢?

用DPP執完用熱昇華印相機(Canon CP910)印5R出來,有時就用InkJet加原廠A4相紙印大相,印出來效果唔錯。

我定期都會晒d出來換相架d相,  晒出來實物係比mon 睇靚好多,  我多數用快x美 網上沖晒, 夠方便 ...
unfair 發表於 2015-11-9 16:39

用開output pro lab~又平又有質素

有 , 不過多數晒俾老人家 , 因為佢地唔鍾意用 digital devices 睇相

unfair 發表於 2015-11-9 16:39

快x美現在好貴

快x美現在好貴
usei 發表於 10-11-2015 11:25

之前唔熟, 都係去快圖美...
睇完呢個post, 會試下其他~

湾仔原本有間唔錯的,近期也消失了
好想知道在湾仔、CWB有哪些好又平的呢?