有冇人知Panasonic GX85 幾時香港有得賣?

或者水貨GX7 Mark II
邊度有得賣?

或者水貨GX7 Mark II
邊度有得賣?
goshigoo 發表於 2016-5-22 21:46

急要直接上日本amazon買把啦~

急要直接上日本amazon買把啦~
京 發表於 2016-5-23 10:15

要留意日版可能只得日文介面,日本呢部機叫GX7 mk2,
出口版先係GX80/85

要留意日版可能只得日文介面,日本呢部機叫GX7 mk2,
出口版先係GX80/85 ...
必思 發表於 2016-5-23 11:14

好似近兩代有番英文~~(不過要CHECK CHECK先)

我在日本睇到GX7 mark II,個sales話有得選英文,中文 設定。我原本在睇 GX8 日本版 10萬日元唔駛(好吸引下)

我在日本睇到GX7 mark II,個sales話有得選英文,中文 設定。我原本在睇 GX8 日本版 10萬日元唔駛(好吸引下) ...
erorr 發表於 2016-5-26 13:47

以前海外版先有中文, E加國內版有埋?

我在日本睇到GX7 mark II,個sales話有得選英文,中文 設定。我原本在睇 GX8 日本版 10萬日元唔駛(好吸引下) ...
erorr 發表於 2016-5-26 13:47

咁你見唔見到有?

而家panasonic日本某D model有3個版本,
有日本國內版,國際版,仲有mij版,,,mij版貴到離地.........

GX7 Mark II 的 OS 本身有日本語、英語、中簡体、中繁体、韓
還有GX7 Mark II 是MIC .....