想買M43有反MON既相機

主要是旅行影下相同拍下片用,請各位CHING俾的suggestion.

主要是旅行影下相同拍下片用,請各位CHING俾的suggestion.
phoenic 發表於 2016-8-17 00:04

反Mon,  OM有EM5mk2, Pen F, Pana有GH4, G7, GX8.

影相為主揀Pen F, 拍片為主揀GX8.

via HKEPC Reader for Android

反Mon,  OM有EM5mk2, Pen F, Pana有GH4, G7, GX8.

via HKEPC Reader ...
mail4kawai 發表於 2016-8-17 00:08

拍片應該買GH.

豬X八十五。反mon 反一半。
重有豬F八。反晒 .

拍片應該買GH.
calvin83 發表於 2016-8-17 00:09

唔係業務用機,我會揀新Sensor.

話說尋日都差啲入左GX8, 扑搥嗰時佢話得返銀黑,但我要純黑佢冇貨, 慳返

唔係業務用機,我會揀新Sensor.

話說尋日都差啲入左GX8, 扑搥嗰時佢話得返銀黑,但我要純黑佢冇貨, 慳 ...
mail4kawai 發表於 2016-8-17 00:11

咁要睇下拍片有咩要求.

via HKEPC Reader ...
mail4kawai 發表於 2016-8-17 00:08

請問邊部有美肌功能架?尼樣好重要

女友八號

女友八號
必思 發表於 2016-8-17 07:04

女友八號=GX8???
上網吾見有美肌功能.......

女友八號=GX8???
上網吾見有美肌功能.......
phoenic 發表於 2016-8-17 08:03

係GF8, 唔係GX8

via HKEPC Reader for Android