再玩韓妹, SKY IM-A800S

都係Pantech
比起820, 手機輕d 薄d, 有少少似Galaxy S II 既感覺, 800s, 810k, 820L 本身係姊妹機, 所以SPEC 好似
主要係個MON 一個係TFT, 一個係IPS, 但係睇落大家兩者分別唔大, 820 好既地方就只係黑位會再黑d
一貫韓仔2 電 2 充, 出街唔怕無電
功能基本上同820 無乜分別, 不過 Preload 既野就由U+ 轉左做T Store
改埋繁體中文, 都係一開就用得, 抵過820, 去圖!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

ching,兩部價錢差幾多呀?

C hing 有a820l 又有a800s   

我反而中意810..ching 不如出post 介紹下點分s/k/l
又分色下800/810/820那款啱香港人玩

執三舊半

ching,兩部價錢差幾多呀?
ben2113 發表於 16-5-2012 04:44 PM

800s平$200左右

我反而中意810..ching 不如出post 介紹下點分s/k/l
又分色下800/810/820那款啱香港人玩 ...
bvbvblue 發表於 16-5-2012 04:50 PM

但只有800/820 有繁體,所以一般少人問810

810都叫有.. 國內有個for sky 既forum 都唔錯 不過810的確少人用

810都叫有.. 國內有個for sky 既forum 都唔錯 不過810的確少人用
good20 發表於 16-5-2012 05:32 PM

kt 既機一向比較少人問, 反而kg, 同sk 既機比較熱門

800s平$200左右
yingwai_chow 發表於 2012-5-16 17:13

但兩部分別有什麼?除左mon
硬件呢??