想買Mercury Jelly Case LG Optimus Lte LU 6200(P936都可用)就入黎

唔計網上買/陶寶,走暈先達深水步都無得買,只有星際131號鋪只得幾隻紅/深紅/黃/紫/粉籃,男人老狗D色真係買唔落手
老細話星期四五再返黑/籃色貨,有買快手,我相信全港得佢有,邊位c兄見到第二度有現貨請單聲比小弟知,因為我搵左現貨成2個星期,真係心灰已冷想放棄部食電狂魔(P936)~!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

lte食電好正常姐!! :sleepy:
wupeter 發表於 2012-5-21 18:43

http://www.hkepc.com/forum/redir ... 04&pid=27580607

唔計網上買/陶寶,走暈先達深水步都無得買,只有星際131號鋪只得幾隻紅/深紅/黃/紫/粉籃,男人老狗D色真係買唔 ...
laughing 發表於 2012-5-21 18:30

去拎過部 dummy p936 同 部 su640 似 d 喎
lu6200 殼真係啱用?
小心韓版殼,電視天線位口可能會無咗個窿。

去拎過部 dummy p936 同 部 su640 似 d 喎
lu6200 殼真係啱用?
小心韓版殼,電視天線位口可能會無 ...
QAFHK 發表於 2012-5-21 21:47

lu6200 殼真係唔啱用,因為部p936係圓角,lu6200係方角,個殼抓不住部機會上下走位,我都買左個殼頂住檔,殼同機中間加張紙就好D穩定D,唔會上下走位

ps:直情無su640殼同套賣,反而lu6200 Mercury Jelly Case 可以用於P936

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

lu6200 殼真係唔啱用,因為部p936係圓角,lu6200係方角,個殼抓不住部機會上下走位,我都買左個殼頂住檔,殼同 ...
laughing 發表於 2012-5-21 21:56

我剛剛訂咗mercury su640 殼連彩貼, ching 都想買來試可以 pm chat, 不過要10日以上先發貨。
其實 p936 個背蓋已經無 su640 咁滑手
su640 無殼單手用真係成日好驚飛落地。

我剛剛訂咗mercury su640 殼連彩貼, ching 都想買來試可以 pm chat, 不過要10日以上先發貨。
其實 ...
QAFHK 發表於 2012-5-21 22:15

10日以上先發貨

10日以上先發貨
laughing 發表於 2012-5-21 22:17

無辦法,彩貼無現貨,我又想同鋪買多幾個殼,所以只好等下
佢有隻 phonecodi sugar 彩貼 同 殼做特價 10 幾尾 20 頭 人仔
lu6200 A820l ching 想買殼都可 PM。