[操作疑難] 有冇人買咗A820L用CSL?

啱啱用咗幾日,大致上都好満意,但接聽電話好大聲(耳仔都痛)!爬過文有巴打話用CSL會有咁情況,轉做2G or 用其他台就冇問題.但我用落又唔係次次聽電話都大聲,所以想問下有冇人同我一樣?

唔好沉呀!

撐下你先, 我對呢部機都有興趣, 不過我用peoples

如果係csl台用a820l 的確通話會很大聲

啱啱用咗幾日,大致上都好満意,但接聽電話好大聲(耳仔都痛)!爬過文有巴打話用CSL會有咁情況,轉做2G or 用其 ...
Mushroom-X 發表於 22-5-2012 14:18

用緊pccw 接電話校唔到大細聲,打出正常,不過都非常滿意使用中

用緊pccw 接電話校唔到大細聲,打出正常,不過都非常滿意使用中 ...
vivioroy 發表於 2012-5-24 15:14

點解校唔到?咁你用pccw覺唔覺得大聲?btw我暫時都覺得部機幾好,以呢個價錢!

如果係csl台用a820l 的確通話會很大聲
ABP25 發表於 2012-5-24 13:24

brother你係咪用緊?咁你用咩方法解決?用handfree?

撐下你先, 我對呢部機都有興趣, 不過我用peoples
Sam_Chung 發表於 2012-5-24 12:17

多謝你撐!你想知D咩即管問,我識得嘅都會答你(不過我識得嘅唔多)!

點解校唔到?咁你用pccw覺唔覺得大聲?btw我暫時都覺得部機幾好,以呢個價錢! ...
Mushroom-X 發表於 25-5-2012 00:48

唔知點解,都幾大聲架

呢部機係咪話收發中文SMS有問題會亂碼?