想換機, 但睇來只能等GS3

meziu 及其它國產牌子唔考慮, note個人覺得太大部
htc one 系列 - 冇得換電, 電量唔多掂
sony xperia 系列 - 冇得換電, 黃斑
moto - 冇720p
LG - stock rom廢

GS3 - 樣個人覺得可接受, 720p, 可換電, 電量OK, config ok, 將來肯定多rom flash, 除左樣及售價外好似冇乜缺點, 但都係睇定D先

me too, 等佢出嚟無乜事即换

個款咁..... CONFIG幾勁都冇用!

GNX (but no/very few stock @ @)

meziu 及其它國產牌子唔考慮, note個人覺得太大部
htc one 系列 - 冇得換電, 電量唔多掂
sony xperia 系列  ...
jso77 發表於 2012-5-22 18:27

同是 720p , 但 gs3 係 pentile

GNX (but no/very few stock @ @)
chenght 發表於 2012-5-22 18:57

gnx 睇過, 覺得反應麻麻地, 有D慢
同埋唔鐘意用mon做button

我都等緊上台plan

除左個樣, 其他都好好.....

同是 720p , 但 gs3 係 pentile
singsing2010 發表於 2012-5-22 19:05

但4.8吋既話pentile我相信問題不大

除左個樣, 其他都好好.....
JLV1818 發表於 2012-5-22 19:26

部機上半身冇問題
最大既問題係部機下半身既弧度同三個button唔太協調
但睇慣左應該OK掛