之前就鬧爆,結果最後都去訂左Galaxy S III

原本無諗住買Galaxy SIII,點知部One XL唔生性。
又黃mon又死點,之後去左九龍行維修。
點知昨晚拎返部機好地地,今朝無啦啦又爆兩粒死點!

結果今日去左訂Galaxy S III 。而部One XL就放生左!

回復 1# rw1219

你會後悔

回復  rw1219

你會後悔
a886 發表於 2012-5-26 16:34

唔會掛?希望唔會啦!

回復 3# rw1219

始終GS3 果amoled 我真係接受唔到,我自己用緊galaxy nexus都要左改右改~
如果三星出番部SLCD 版我會考慮下

原本無諗住買Galaxy SIII,點知部One XL唔生性。
又黃mon又死點,之後去左九龍行維修。
點知昨晚拎返 ...
rw1219 發表於 2012-5-26 16:32

師兄, 喺邊到訂?有無野送?

各位ching如果係衛x訂機小心d!

因為我訂機果時,個sales話藍色會比白色遲到貨!
所以會係張單上寫左"客人已知會遲到貨"。

原本都無乜問題,但字眼上就好大問題!因為佢地咁寫,
到時遲比貨你,你都無得嘈。因為張單寫明"客人已知會遲到貨"ma。

所以我就叫個Sales改返做"客人已知比白色遲到貨"

師兄, 喺邊到訂?有無野送?
ryanthebest 發表於 2012-5-26 16:45

我係衛x訂,佢地話會有保護貼 & Case送。

回復 6# rw1219

有咩分別~
我覺得佢唔俾你,就唔俾你~
你改字眼分別唔大~--->我指兩句意思分別唔大

回復  rw1219

有咩分別~
你改字眼分別唔大~--->我指兩句意思分別唔大 ...
a886 發表於 2012-5-26 17:32

可能佢想等唔到藍色可以換白色

回復  rw1219

有咩分別~
你改字眼分別唔大~--->我指兩句意思分別唔大 ...
a886 發表於 2012-5-26 17:32

起碼如果出面有現貨,而佢冇貨比咁可以嘈下佢。