日本 Motorola 展示 Android 4.0 介面預覽

同場加映WEBTOP 3.0
http://chinese.engadget.com/2012 ... id-4-0-demo-videos/

唔肯update HW幾勁都不會考慮

反而水貨可能仲好

webtop 3.0終於係開tablet mode
傳說中既tablet dock幾時出場?
moto絕對有條件同asus部變型金剛一戰

唔肯update HW幾勁都不會考慮

反而水貨可能仲好
ioio888 發表於 2012-5-28 09:59

你講咩呀? HW == HARDWARE

你幾時聽過電話有硬件你升級架?

用中價買中價機有咩問題?

差唔多跟晒4.0原生喎... 連個Apps Drawer都放番中間
唔通google收購左發功

差唔多跟晒4.0原生喎... 連個Apps Drawer都放番中間
唔通google收購左發功
whs 發表於 2012-5-28 10:26

係都唔錯, 成日覺得要部機快一定係原生...

please update my atrix2 soon!!!!!!

你講咩呀? HW == HARDWARE

你幾時聽過電話有硬件你升級架?

用中價買中價機有咩問題? ...
tessarossa 發表於 2012-5-28 10:17

"唔肯update, HW幾勁都不會考慮"

please update my atrix2 soon!!!!!!
xibeilou 發表於 2012-5-28 10:49

出左話Q3, 我都有部ATRIX 2, 不過我覺得唔急UPDATE, 因為我用開既CALLTRACK, SMS BACKUP+都未見有為4.0做UPDATE