而加入手G NEXUS會否太遲?

現用P970
想換*** 暫不考慮QUAD CORE (S3/ONEX)太貴

1st choice g nexus, (NFC)

但同時考慮 S2 (機王) 但沒有NFC

同時問埋 行貨G NEXUS 目前咩價?

點解唔買NOTE? 5吋太大?

galaxy nexus 仲有新貨咩?

呢部機冇殼選擇, 想得閒幫部機換件衫都唔得

我反而想知galaxy nexus係咪鈴聲好細聲和振機幅度好細?

C 兄會唔會買moto maxx?

如果比我買,我會
1.moto maxx
2.G NEXUS

1.moto 通話最好,更新4.0都有nfc,電勁唔洗講喇連續睇片12 個鐘(已經打左折),聽歌佢係最好聲,重有好多好處,不過唔明點解無人講~

2.gn 好大機會會係最快有android 5.0 既機,軟件最好,你睇下邊部行4.0 冇事?
三叔部note 上左4.0問題多多,htc 叫好d,不過食電到爆,
真係現時用到4.0真係得gn 同 gn2 ~

睇你要咩,其實買機唔會講遲唔遲,只係講時間好唔好,因為舊左既機一定會平d~
不過最好既時間已經過左,最好買 gn2 既時間係佢岩岩跌到 36xx 幾果時,我本身唔喜歡用三叔,因為佢d 野一路都只係半成品黎,moto 出既先係完成品,不過因為咁好多人x佢係2手科技,其實果d唔識野~

***不過我都係睇錢做人,日版gn2 我2500 到手,所以先用,加上佢用ti omap cpu,我買機一定用佢~

我反而想知galaxy nexus係咪鈴聲好細聲和振機幅度好細?
JKE 發表於 2012-5-29 10:59

如果對比我用過既機,ms1 , htc xe , defy 黎講,鈴聲唔覺有好大分別~

回復 5# JKE

接近唔震的...相比我之前的 Nexus One

回復  JKE

接近唔震的...相比我之前的 Nexus One
nekkix 發表於 2012-5-29 12:03 PM

咁就可以放棄買佢啦,thx

如果對比我用過既機,ms1 , htc xe , defy 黎講,鈴聲唔覺有好大分別~
ballballgun 發表於 2012-5-29 12:02 PM

thx