*** 台灣仲好過香港.... S3 有電送...

http://www.samsung.com/tw/news/e ... xy-siii-change-time

香港好似得個COVER....

真不公平....

都唔知點解有人買佢地d機!~"~

BTW 我訂左藍色

其實用後備電會方便d, 定係插尿袋會方便d呢?

因為 換/差後備電要關機, 拆機...

因為 換/差後備電要關機, 拆機... ...
黑面人 發表於 2012-5-30 18:18

尿袋所有機都用得
後備電唔一定部部都用到 ,換機就用唔到

因為 換/差後備電要關機, 拆機... ...
黑面人 發表於 2012-5-30 18:18

在我而言..............我鍾意後備電

我S1 S2 NOTE , Nexus 都係有後備電, 同樣我有尿袋就少用....

我寧願換電都好過用尿袋.
尿袋要插住用仲大部.

不要忘記 台灣有個手機巨頭 HTC

台灣好多電子公司俾*** 攪到執笠, 加上*** 又係HTC 勁敵
所以*** 係台灣品牌形象好差, 咁咪要俾多D 優惠囉
所以Brand Loyalty 係廢話, 你對間公司越好, 間公司就對你越差, 你對間公司越差, 間公司先會俾多D 優惠你去揀佢既服務/產品
早幾年做長期顧客, 有咩新機, 新PLAN 都俾你優先購買, 新PLAN 仲可能免費upgrade 俾你幫佢試用
而家做長客, 新IPHONE 出永遠係最後一批人拎機, 新PLAN 出, 舊客要原價升級, 新客就有優惠價升級, 落舖訂機, 返黎既貨永遠係派俾WALK-IN 客先, 落左訂既反而要等返大貨先有機拎

所以點解我寧願去細舖買電話囉

台灣好多電子公司俾*** 攪到執笠, 加上*** 又係HTC 勁敵
所以*** 係台灣品牌形象好差, 咁咪要俾多D 優惠囉
...
ininin 發表於 2012-5-30 18:41

希望係我生日左右收到貨..