我部razr maxx玩temple run果陣啲聲好刷...但平時聽歌又冇事

我部razr maxx玩temple run果陣啲聲好刷...但平時聽歌又冇事...洗唔洗去整?thx

請問有冇人個wifi成日自己斷線?thx

冇以上問題, 部機因為我手多多扔左落水ge關係上過廠訓過醫院黎

冇以上問題, 部機因為我手多多扔左落水ge關係上過廠訓過醫院黎
WingC 發表於 2012-7-16 23:37

好彩未過七日換機,請問係去people's 度換定上moto?佢會唔會幫我backup 番啲嘢?thx

好彩未過七日換機,請問係去people's 度換定上moto?佢會唔會幫我backup 番啲嘢?thx ...
ivanlee1023 發表於 2012-7-17 00:00

佢緊係唔會幫你backup啦, 要上直接上moto啦, 佢果度換機整機都好似爽手過人仔

回復 4# ivanlee1023

http://www.hk.chinamobile.com/p_cs_outlet_repair_tc.jsp
咁應該係去MOTO度換@@

wifi成日連連下DISCONNECT
CAPTAIN 發表於 2012-7-17 12:23 AM

以前用DLink 615 就經常發生
之後轉用Buffalo G300N and linksys E3000 就無發生過

wifi成日連連下DISCONNECT
CAPTAIN 發表於 2012-7-17 00:23

你都係@@

以前用DLink 615 就經常發生
之後轉用Buffalo G300N and linksys E3000 就無發生過
新遺失戰艦 發表於 2012-7-17 00:27

Yes, 情況一樣
朋友屋企Dlink + 和記斷
自己屋企Buffalo + hkbn 好順, 係razr 接受能力唔好, 希望ICS 幫到佢