宜家買佳域G2 好唔好?

宜家買佳域G2 好唔好?

723批有咩唔同?

買到咪買囉

買到咪買囉
wongtaiman 發表於 2012-7-24 00:08

CHing, 宜家真係有得賣啊, 不過得黑色

CHing, 宜家真係有得賣啊, 不過得黑色
arziarzo 發表於 2012-7-24 00:15

唔買啦, 果隻財咩通咁麻煩, 費事專登叫國內親戚申請啦, 比多少少買第2部, 好過麻煩人地, 雖然我都註冊左個討論區

唔買啦, 果隻財咩通咁麻煩, 費事專登叫國內親戚申請啦, 比多少少買第2部, 好過麻煩人地, 雖然我都註 ...
wongtaiman 發表於 2012-7-24 00:18

仲有咩好選擇?

回復 1# arziarzo

723批都冇乜唔同, 而家買應該唔駛再搶了, 隨時都可以買得到, g2 暫時都仍然係mtk6575最抵買的一部, 財付通其實只要你有一個大陸的 account就可以, 只要你個 account 可以充值到支付寶, 就一樣可以充值財付通.

如果你真係冇大陸 account, 又唔想開, 之前有網友講過可以用聯通電話充值卷充值.

另外, 早幾日發現有代充都可以充到財付通, 有興趣可以睇睇.

http://www.facebook.com/hkeasytao

回復  arziarzo

723批都冇乜唔同, 而家買應該唔駛再搶了, 隨時都可以買得到, g2 暫時都仍然係mtk6575最抵 ...
laubong 發表於 2012-7-24 00:28

買唔成問題, 我有大陸網銀。最主要系宜家6577就來出, 好似等買G3會好D。請問現在有無其他廠性價比高概6577?

買唔成問題, 我有大陸網銀。最主要系宜家6577就來出, 好似等買G3會好D。請問現在有無其他廠性價比 ...
arziarzo 發表於 2012-7-24 01:22

到 g3 真係出時, 咪又要排隊等

haha, 預左架la, g3一出, 實個個搶, 話晒得佢一部用 720p 的hd ips mon, 但以佳域的速度, 有9月都唔駛諗, 佢而家連 6577 的 cpu 都未知幾時有大貨呢.

所以無論急唔急都好, 想買的只好等下, 希望有第二間廠都會出 720p 的 6577機啦.

haha, 預左架la, g3一出, 實個個搶, 話晒得佢一部用 720p 的hd ips mon, 但以佳域的速度, 有9月都唔駛諗,  ...
laubong 發表於 2012-7-24 12:28

咁又系,但宜家6577競爭好大, 真係出慢D間廠都死, 年底又話MTK6585就出