今日去華強出了部A789 MTK 6577

由A60 轉去A789 ,比較重,有繁體,可安裝Whatsapp,個mon差少少不是IPS無計,不過不用一千銀人仔可以接受

有無圖,CONFIG, C HING。

由A60 轉去A789 ,比較重,有繁體,可安裝Whatsapp,個mon差少少不是IPS無計,不過不用一千銀人仔可以接受: ...
HK009 發表於 2012-7-25 11:28 PM

請問有無google play呢?

由A60 轉去A789 ,比較重,有繁體,可安裝Whatsapp,個mon差少少不是IPS無計,不過不用一千銀人仔可以接受: ...
HK009 發表於 2012-7-25 11:28 PM

呢部我都有稔過, 不過見得512MB, 好似唔係好夠用

有無圖,CONFIG, C HING。
WING1888 發表於 2012-7-25 11:37 PM

有淘X 既LINK
http://detail.tmall.com/item.htm ... 31115_3k2_174348407

回復 4# 莊神弄鬼

我少打機,只是要雙卡,有whatsapp基本上沒問題,其實我覺得512mb問題不大,好多機都是512MB都正常使用,

HK009 發表於 2012-7-25 23:28
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

HK009 發表於 2012-7-25 23:59

C HING個款都OK喎,又有繁中,512M RAM唔打機其實夠用.華強邊度買CHING?

系咪雙核先?
不如等華爲閃耀好過
一系TCL S800
prc167 發表於 2012-7-26 08:52

係雙核, 但閃耀 rmb 1499 貴好多

喱部機好平, 大牌子仲要雙核加 2000mah 大電, 但個款, 我唔多鍾意