無sdslot, 又得16GB 的机... 如GNexus... 用家用得辛唔辛苦?

調轉問下你, 咁細個mon睇mtv唔辛苦咩?

唔方便就一定有, 其實睇你使用習慣, 不過GN如果你刷機有時wipe data會洗哂所有file, 好處就係16GB都可以裝哂apps/games

價錢決定一切, 食得鹹魚抵得渴
xperia acro 都沒有4.6吋

只可以話睇用途....
我有同事用GS3 64GB SD 都話唔夠

我自己GNex 只係放歌, 相, 少量movie, GAME同CWM backup
長期都有4-6GB free

不過用耐左都係覺得有SD Slot 好d, 唔係容許問題, 而係storage流動性的問題

只可以話睇用途....
我有同事用GS3 64GB SD 都話唔夠

我自己GNex 只係放歌, 相, 少量movie, GAME同CWM bac ...
prowede 發表於 2012-7-29 11:03 PM

ROM 唔係唔好..但16GB 真係差少少...有32GB 真係夠..*對我,應該一般用家都覺得夠哂...

放高清片都放唔得多.

ROM 唔係唔好..但16GB 真係差少少...有32GB 真係夠..*對我,應該一般用家都覺得夠哂...

放高清片都 ...
tkf 發表於 2012-7-29 23:24

CHING上咗4.1未

CHING上咗4.1未
SEED 發表於 2012-7-29 11:34 PM

上了...GOOGLE 親生仔OTA...

上了...GOOGLE 親生仔OTA...
tkf 發表於 2012-7-29 23:48

歐版