[開箱] 今日行過高x見到5.3吋android 6575 假note 都係$13xx

真係跌價跌得好快..

有三款

天星

海派

仲有一隻不知名..

真係選擇困難

800 x 480

MTK6577 雙核都出咗,唔減價托咩?
香港賣唔算平,我嗰 friend 早兩日喺華強北明通買咗部海派都係 ¥915。

香港賣唔算平,我嗰 friend 早兩日喺華強北明通買咗部海派都係 ¥915。  ...
wukw 發表於 2012-8-2 06:08

人家都要賺既

乜$1千3幾吾系成個月前嘅價錢咩
我大半個月系鴨記見到都系賣緊尼個價錢
可能我睇錯 XDD

香港賣唔算平,我嗰 friend 早兩日喺華強北明通買咗部海派都係 ¥915。  ...
wukw 發表於 2012-8-2 06:08 AM

¥915 x 1.23 = $1125
自已上去買來回車錢都成舊水
計落自已上去買只係平白零蚊
仲要搵路同花時間

人家都要賺既
wongtaiman 發表於 2012-8-2 06:34

我部都係跟YAHOO賣家買,1350

唔知佢而家咩價,但佢7月中應該係深水步開左間鋪

一來一回賺您2百零蚊,算係咁啦

我部都係跟YAHOO賣家買,1350

唔知佢而家咩價,但佢7月中應該係深水步開左間鋪

一來一回賺您2百零蚊,算係 ...
Athlon神64 發表於 2012-8-2 09:14

我知你講邊間,都有上過去,(系新高登嫁嘛?) 但好似拍污蠅多...
真系生意難做

佢無咭跟,16gb$70

我知你講邊間,都有上過去,(系新高登嫁嘛?) 但好似拍污蠅多...
真系生意難做 ...
keiamy777 發表於 2012-8-2 09:32

所以唔開係新高登, 都會開係深x都, 勝在易守

真系生意難做 ...
keiamy777 發表於 2012-8-2 09:32

我買個時佢都未有鋪