市面上三星行貨最平HSDPA 7.2 Mbps share wifi又入到*#2263#係邊部

買黎share wifi

點解唔直接買lte/hspa wifi router

點解要三星?

買黎share wifi
price09 發表於 3-8-2012 08:49

點解一定要***?
基本上部部都行7.2架啦wo
如果你話要揀21Mbps 指定*** 我就理解,但係7.2就真係

Only share wifi幾舊水買個pocket wifi 都得啦

deleted double

你地有所不知啦 我問得當然有原因
點解唔買手指唔買其他機

原因為就*#2263# 所以我都係topic打明
依個係三星機獨有既功能

叫band section
可強行lock死接收utms2100/900

面對接收黑洞既死位 900係唯一希望
我要share wifi 既地方只收到900

2100係上唔到網或慢到離哂譜
但lock死900後可以上網上到5m
(物理特性900滲透高)

galaxy w s s2 s3 都有

但我依家轉左其他機

所以唯有要買番部三星平的
但cheap機唔知有冇*#2263#

lte唔洗諗2100都收唔掂2600更加冇可能

當然如果其他機有band section功能
我都ok的

另外我想打電話
所以想買部電話
離開死位先轉番張卡落平時部電話

如果手指有得lock 900都可以諗諗

收得好係最主要目的

p.s. android 機*#*#4636#*#*個個係唔得的
lock唔死900

回復 7# price09

同意,有時use 2100 speed very low but i use 850 speed 快D
    不過有時差不多

點解一定要***?
基本上部部都行7.2架啦wo
如果你話要揀21Mbps 指定*** 我就理解,但係7.2就真 ...
a886 發表於 2012-8-3 14:18

主要目的係收得到lock到900同平
csl只係行7.2m買21m 貴之餘用唔着

我個死都位都幾極端
死又死唔哂 死淨900

好多死位係係900 2100都到唔到
都唔知叫好定唔好彩