現在細鋪買三星手機是否無問題? 同連鎖大鋪買有何分別?

想買S3, 大鋪企硬$5,5xx, 細鋪就$4,7xx, 平$800, 細鋪標明可以上www.shkad.com.hk查核和有香港代理貼紙, 請問有問題嗎? 如果7天換機期內有問題要換機是否依然要先上三星拿證明? 大鋪就不用證明馬上換?

三星系細鋪賣行貨當水貨XD

200801 發表於 2012-8-3 09:52

又話可以上shkad.com.hk查核是否行貨和有香港代理貼紙?

200801 發表於 2012-8-3 09:52

信你就死啦

個個月都有呢d月經post , 自己上***個facebook睇睇先

我果部在旺角樓上細舖買(price.com 頭幾間), 有代理貼紙, 上Samsung 專門店買到 $250 電+叉座 (買果時佢會check 機IMEI)

三星買水貨算啦,行貨更新重慢過水 。
另外,只要你無果幾間大鋪所發嘅單,佢就唔會當你係行貨 。

我果部在旺角樓上細舖買(price.com 頭幾間), 有代理貼紙, 上Samsung 專門店買到 $250 電+叉座 (買果時佢會c ...
nickytlk 發表於 2012-8-3 15:18

有間鋪仔+$399有flip cover, 電,差座,16G卡,屏幕貼

三星買水貨算啦,行貨更新重慢過水 。
另外,只要你無果幾間大鋪所發嘅單,佢就唔會當你係行貨 。 ...
火B 發表於 2012-8-3 16:45

其實你有冇睇清楚人地FACEBOOK寫嘅字?

有間鋪仔+$399有flip cover, 電,差座,16G卡,屏幕貼
frankfrank 發表於 2012-8-3 16:50

銅鑼灣果間?人地果間唔算鋪仔吧
我早兩天上去買時 , 全埸爆哂
我最後要另外一款LEATHER CASE,冇要FLIP COVER