[操作疑難] 師兄們,有冇啲機會比較震同響,似返部電話呢?

本人都用咗xperia play一段時間,根本上都接受到佢嘅配置。但係佢美中不足就係唔多夠震同響。
咁本人就想換部較震較響嘅電話。
咁師兄們有咩推介?
我預連埋trade機錢最多俾到$3k下。
好簡單,只要4吋mon以上,配置同play差唔多就得,有得換電,有得whatsapp,line,微信,Skype 就夠。好簡單咁。

仲諗住叫你mx 4,  但無得換電

本人都用咗xperia play一段時間,根本上都接受到佢嘅配置。但係佢美中不足就係唔多夠震同響。
咁本人就想換 ...
taokiu87 發表於 2012-8-4 13:00

LG4X 喇!我之前都係用開SE D機,但就因為唔夠震而不停miss call,眼見SONY D新機個震一部比一部差,所以咪試下LG囉!個日走落去shop睇下部LG第一時間試震,佢比到我薄機中都非常震的效果,可以拍得住當年 Startec 個種震,而家換機之後暫時都未 miss 過 call, 而家想搵借口話唔夠震而無聽到電話都唔得 lu!

買mo 記個D機, 實夠大聲同震

Simonhrc 發表於 2012-8-5 10:11

認同, 我用過Defy同埋屋企人部XT710, 音量同震度都十足

LG4X 喇!我之前都係用開SE D機,但就因為唔夠震而不停miss call,眼見SONY D新機個震一部比一部差,所以 ...
sonycliepda 發表於 2012-8-5 01:13

太貴啦,成$4.4K。

Simonhrc 發表於 2012-8-5 10:11

但我用電訊數碼,RESEARCH過好似唔多夾喎。

華為Honor可以諗諗喎,依家仲送埋microsd,外置電同case