邊部雙卡雙待機好用?

送俾老豆
唔駛4G
最好大芒
淨係打電話, whatsapp 同睇股票

三叔Galaxy Grand,大方得體,驟眼睇以為係$5,xxx嘅高端機,實則$2,200可以買到。

5吋大mon,字大,啱中年人。

只得雙核心,不過Whatsapp、睇股票綽綽有餘!

三叔Galaxy Grand,大方得體,驟眼睇以為係$5,xxx嘅高端機,實則$2,200可以買到。

5吋大mon,字大,啱中年 ...
aeioo 發表於 2013-5-19 11:25

扮5K HI-END機?你指果殼咋?
唔好玩啦,個餡嚇死人

回復 2# aeioo

呢個推薦好好, 我都諗緊買俾爸爸 :D

扮5K HI-END機?你指果殼咋?
唔好玩啦,個餡嚇死人
lamtsai 發表於 2013-5-19 13:42

師兄要追full HD,8核心,無人阻你。呢部機更加一定唔啱你!

小弟揀機,夠用,達到目的即可,最好CPU再慢少少添,可以慳多啲電。
我推介咗Galaxy Grand比身邊幾個同事,個個買咗都話部機好抵玩。

回復 2# aeioo

OK 架, 有5" mon

雙卡機. 可以玩 雙 Whatapp, line, wechart 嗎 ??
ccc68 發表於 2013-5-19 14:30

唔可以
Whatapp, line, wechart 一個電話只可以用一個ac
就算同一個電話你回復到較早前ghost你都要從新驗正

網上找到Galaxy Grand 好似有重啟問題......
http://www.mobile01.com/topicdet ... p;t=3308578&p=1

5吋大mon,字大,啱中年 ...
aeioo 發表於 2013-5-19 11:25

師兄邊度買到咁平
我頭先係領域見到好似$3190定$3290
諗住買俾阿媽用
又係只求大MON
因為佢用微信同whatsapp
唔駛睇得咁辛苦
我想搵部note 1俾佢
不過啲大鋪無得賣