LG G PRO or Note II LTE or Xiaomi 2S 32g?

LG G PRO: 韓版 F240K 黑色  ¥3280
Note II LTE: 港行 人仔出機可做到$4700
Xiaomi 2S 32g: 再買一電一充一耳機線 大概要¥2600

你會點揀?

我放左note2 用G PRO , 2S 就唔睇好

呢道講***要拉去浸豬籠的

投 LG G PRO一票,不過,等埋行貨可能會好d。

LG G PRO: 韓版 F240K 黑色  ¥3280
Note II LTE: 港行 人仔出機可做到$4700
Xiaomi 2S 32g: 再買一電一充 ...
lesterng 發表於 2013-5-28 14:47

LG G PRO 你就會揀水貨價

但 Note II LTE 你又唔搵水貨價比較既 

http://www.hkepc.com/forum/redir ... 61&pid=29874955

LG G PRO 你就會揀水貨價

但 Note II LTE 你又唔搵水貨價比較既 
別問我是誰 發表於 2013-5-28 15:34

因為G PRO未有行貨...

lesterng 發表於 2013-5-28 15:52

人地話 56xx. 我第揀四 - G PRO 行.

個台有雙頻四豬:
G pro 行 -> N2LTE 行 -> G pro 水 -> 小米 2S
個台無雙頻四豬:
G pro 水 -> N2LTE 行 -> 小米 2S

lesterng 發表於 2013-5-28 15:52

但 Note II LTE 有水貨