[發人深省]點解日日都有3*負面post(含轉貼link)

無論本來個topic關唔關3*事都好都一定會抽到3*水
仲有唔怪之得就算其他牌子有相同問題都只會拎3*嚟講

作者:肥倫 in 獨立評論 五月 30, 2013
http://unwire.hk/2013/05/30/invisible-war-unwire-edition/column/
打手的對戰
除了有針對 unwire 的攻擊之外,於站內亦有不少「戰爭」進行中,亦即是大家俗稱的「打手」。有細心留意網友們的留言,不難發現會出現一面倒的某品牌支持者。在我們後台系統一看,噢,原來除了擁護客戶品牌,原來還會攻擊其他牌子,不少亦是一人分身所為,現在「工讀生」真的「一腳踢」。其實以前我地請來打手現身說法《公然招騁網絡打手?! 行家盡爆「打手」行內秘密》一文,就已經有經驗「行家」教路,玩影分身要識「轉 IP」。所以,大家日後在看留言時,要懂得分析留言者的用意了。

竟然咁啱得咁橋早佢一日 五月29日 發表
http://www.hkepc.com/forum/redir ... 08&pid=30002318
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

超...有幾條友夠淨係抽HTC水...又唔見佢地抽LG/Sony...擺明玩針對/收左錢

利申: Xperia TX + Lumia 620用家

因為H記產品完美無瑕嘛!咁都唔明?

超...有幾條友夠淨係抽HTC水...又唔見佢地抽LG/Sony...擺明玩針對/收左錢

利申: Xperia TX + Lumia 620用 ...
ken_hkth 發表於 2013-5-31 09:11

前兩三個月係針對SXXY
呢個禮拜多左針對LG

你諗下新機幾時出
就會明

aeioo 發表於 2013-5-31 10:06

出現了

前兩三個月係針對SXXY
呢個禮拜多左針對LG

你諗下新機幾時出
就會明 ...
ccchhhuuunnn 發表於 2013-5-31 10:12

某個垃圾曲線打手同某兩個死忠專係針對HTC
其他牌子唔見佢地講

因為猩猩 夠賤

某個垃圾曲線打手同某兩個死忠專係針對HTC
其他牌子唔見佢地講
ken_hkth 發表於 2013-5-31 10:19

患有被迫害妄想症不用怕,有藥醫的,可服用抗精神病藥,請先諮詢精神科醫生。

患有被迫害妄想症不用怕,有藥醫的,可服用抗精神病藥,請先諮詢精神科醫生。 ...
aeioo 發表於 2013-5-31 10:25

我冇妄想症, 不過覺 得你超煩
遲早呢度個個人都癲

aeioo 發表於 2013-5-31 10:06

H記產品完美無瑕
qc完美無瑕?