幫阿媽整緊部二手 NOTE1

幫阿媽整緊部二手 NOTE1 ...

有幾個問題想請教下各位 ching ...

1. 電影: note1 有張 microsd 的,我本想將手機直接連接 usb 去電腦,再拉 d 電影檔入去 (無論手機 memory or microsd),但唔比我拉 係咪一定要用 Samsung Kies 個 software 的?

你套片幾大咖??部機夠唔夠位先?

會唔會係NOTE1出現問題.
正常COPY FILE 唔會出現LEE個問題.

好明顯果張記憶卡空位唔夠

幫阿媽整緊部二手 NOTE1 ...

有幾個問題想請教下各位 ching ...

1. 電影: note1 有張 microsd  ...
hkepcu1 發表於 2013-6-2 13:39

張卡咩Format?FAT?FAT32定NTFS?

好明顯果張記憶卡空位唔夠
wukw 發表於 2013-6-2 04:15 PM

係唔夠位,SORRY ... 唉, 又要轉檔?

話時話,NOTE1 最高支援幾多 GB CARD 的?

本身 OS 2.3.6 好慢

但轉左 4.0.X 快返好多,但用電又唔係好快喎 ...

最新firmware好似支援到64G!但吾包會吾會燒卡!!!

本身 OS 2.3.6 好慢

但轉左 4.0.X 快返好多,但用電又唔係好快喎 ... ...
hkepcu1 發表於 2013-6-2 20:15

2G file 咁細使鬼轉....

最新firmware好似支援到64G!但吾包會吾會燒卡!!!
Dickey1128 發表於 2013-6-2 09:08 PM

咁買 32G 是不是好穩陣啦?