籃芽

本人因經常要一面沝手做野,一面講電話,但成人比對方投訴我用了籃芽後,雜音多,講野都唔清楚 ... 本人是用緊 MW600 的 ....

係咪我要買有 noise cancellation 的籃芽呀? 但用過有 noise cancellation 的,但都是不合理想 .....

係咪用藍芽講電話就等於一定差,係條街度,對方根本聽不到我講野~

MW600 長條夾型真係我好喜歡的 ~

唔係聽歌既話,骨傳幫到你,缺點只係貴

回復 1# hkepcu1

MV600   se mw600?

買隻moto

回復  hkepcu1

MV600   se mw600?

買隻moto
a886 發表於 2013-6-3 06:08 PM

yes ... is  mw600

得 moto 有出骨傳?

唔係聽歌既話,骨傳幫到你,缺點只係貴
looking4mp3 發表於 2013-6-3 05:04 PM

骨傳係咪都係得單耳的?

骨傳係咪都係得單耳的?
hkepcu1 發表於 4/6/2013 08:13

有雙耳
http://www.digitaltrends.com/hea ... shokz-bluez-review/

yes ... is  mw600

得 moto 有出骨傳?
hkepcu1 發表於 2013-6-4 08:12

JAWBONE 都有

有雙耳
oscarlam 發表於 2013-6-4 09:49 AM

How much? & Where can buy?

JAWBONE 都有
looking4mp3 發表於 2013-6-4 12:21

JAWBONE 唔係耳骨...
佢只係有個SENSOR 貼住塊面

某程度上可以當個SENSOR 係咪既開關...

有雙耳
oscarlam 發表於 2013-6-4 09:49

CHECK 過D REVIEW...  
其實都幾攪笑...   佢係開放式, 聽歌完全冇得隔音..   
香港咁既環境, 都冇乜幾何用到佢聽歌...  跟住人地同你講野, 企隔離既又可以清楚聽到...