[操作疑難] new htc one問題

上東區走廊會斷線 到北大與山高速公路又會斷
由本機畫面轉白色畫面會不停閃閃下
wifi平均半小時會斷一次之後要手動再連線
平均充電要四小時 用到人都快癲了............

轉白色畫面,係會逐漸光咖而家好多機都係咁,我自己都係咁
唔知你係咪話呢個情況

WIFI 斷就冇試過...係屋企長開都冇事

差電四個鐘就差唔多,我都要三個零鐘,由十幾差到100
因為到左90~100就會差得好慢,HTC 特登咁

你係咪用smt

斷線問題應係關個台事,wifi我部One唔會斷,可能係router問題

上東區走廊會斷線 到北大與山高速公路又會斷
由本機畫面轉白色畫面會不停閃閃下
wifi平均半小時會斷一次之 ...
是但您 發表於 2013-6-4 11:32

wifi 斷我都有
但係因為比隔離/附近干擾
有咩理由隔離屋個wifi 仲強過自己屋企 個wifi

斷線問題應係關個台事,wifi我部One唔會斷,可能係router問題
tsuishui 發表於 2013-6-5 00:12

我用第二部機行同一線路係無事架

轉白色畫面,係會逐漸光咖而家好多機都係咁,我自己都係咁
唔知你係咪話呢個情況

WIFI 斷就冇試過...係屋企 ...
wongken92 發表於 2013-6-4 12:20

好後悔買佢 特登咁?真係痴線機
我咪要特登等佢充滿先出門口?
用咁多機係佢先咁都唔知咩設計!

好後悔買佢 特登咁?真係痴線機
我咪要特登等佢充滿先出門口?
用咁多機係佢先咁都唔知咩設計! ...
是但您 發表於 2013-6-5 01:21

換番你張相部手機囉

換番你張相部手機囉
homode 發表於 2013-6-5 02:28

你件打手又屈我?
唔通我買部htc屈佢?
台灣人又係買部htc手機屈佢?
質量問題自己都做唔好就派打手屈人 htc永不錄用!