[操作疑難] 代友查詢,LG L9用家請進

友人睇中LG L9...$22xx
整體效能如何?粒U Lag唔Lag?
2100粒電倒水嗎?(平日長開wifi & 3g)
500M鏡頭,相片質素OK否(無須晒相)
或有相若價錢(4.8"mon)...效能更佳選擇?(相信佢唔會考慮SONY,國產華為之類及水貨機...LG,SKY)
thx~

回復 1# buscocamp

只可以講粒電正常夠用一日。
再唔係就買多粒電。

介面唔lag 雙核宜家黎計大部份app 都可以順run.

唔會考慮SONY,國產華為之類及水貨機...LG,SKY

咁行貨L9最好嫁喇
粒u係TI OMAP 4460
即GALAXY NEXUS都係用緊呢粒,依家行緊4.2.2仲係順到爆

買左呢部比母親大人用, U唔lag, 影相正常有光都ok,覺得可以接受做snap的話, 價錢黎講又呢個size mon呢部真係可以買得過, 係覺得有時睇mytv會拆聲

外置揚声器細声 , 播人声广播会拆声 , 画面較暗要較到60‰先夠光 , 电量半日 , 唔上網可用一日 單計介錢同 ...
moychungwah 發表於 2013-6-6 13:56

but 4.5"mon...
& $3,2XX...???

唔會考慮SONY,國產華為之類及水貨機...LG,SKY

咁行貨L9最好嫁喇
粒u係TI OMAP 4460
即GALAXY NEXUS都係用 ...
叉燒餐包 發表於 2013-6-6 13:59

係TI OMAP4430 先啱

係TI OMAP4430 先啱
supercake112 發表於 2013-6-6 14:14

係喎
1Ghz係4430
1.2Ghz先係4460