不用搶購 小米手機無限量開放購買!

今天下午小米手機曾在微博上預告稱今晚8點(2013-06-07)會有美好的事情發生,引來了許多不明真相的網友圍觀。

今晚八點,小米科技CEO雷軍在微博發言稱「 最近#電商大戰#好熱鬧,
小米網明天正式開始摻和:所有型號的小米手機不限量開放購買配件大規模優惠」。(唔知包不包括香港)
這標誌著從6月8日開始,小米手機終於不用再搶購了,看來小米手機的產能終於能夠滿足用戶需求了。

目前還不能確定小米手機無限量開放購買是暫時性的還是永久性的,詳情請關注我們的後續報導。

配件優惠應該無香港份掛…
香港d配件勁少,又得d 二線配件(純色殼,普通版mon貼等)
根本散貨用,連基本既3000大電都未有
大陸官方既配件多到嚇死人…

配件優惠應該無香港份掛…
香港d配件勁少,又得d 二線配件(純色殼,普通版mon貼等)
根本散貨用,連基本既3000 ...
神風@AMD 發表於 2013-6-8 00:06

人地始終係大陸廠,點都益強國人民先
再加上就算香港真係肯入貨,又有幾多人真係會買先?

都冇人買...緊係大量開放比人買啦

都冇人買...緊係大量開放比人買啦
kong1234 發表於 2013-6-8 12:42 AM

8月都發表小米3, 仲限量D貨就開始蟹

人地始終係大陸廠,點都益強國人民先
再加上就算香港真係肯入貨,又有幾多人真係會買先? ...
louis91694 發表於 2013-6-8 00:21

咁又係,先唔計會唔會買果d所謂官方野(雖然有幾樣野真係幾正XD
香港人既消費模式唔同…淘寶都係近依1.2年先HIT

但有D實際野,如3000電,靚MON貼,套…應該點都有銷量(最少跟機時應該都會有人買

呢批期貨賣完
下一批繼續當期貨賣

6月8日 ~ 22日
小米手机、盒子无需预约,15 x 24小时随时购买

15日only...

原來有人搶購咖?

笑死。  限量!