心思思...Z2,G PRO2 ,G3

想換機
但係各位大大會握介邊部?

其實3部都唔錯
但係價錢上又Z2平D..

想換機

其實3部都唔錯
但係價錢上又Z2平D.. ...
j_wing0969 發表於 2014-6-23 19:13

G pro 2 最平

想換機

其實3部都唔錯
但係價錢上又Z2平D.. ...
j_wing0969 發表於 2014-6-23 19:13

G pro 2 台水16gb
已跌破$3000

3gb ram, 6吋ips mon, 性價比一流

via HKEPC Reader for Android

我都有問過你同樣的問題.
我現在有台 Samsung Galaxy Nexus.
Target 是 Z2 因為 防水,
差不多價位買 日本牌子 不買 韓國牌子
影 4K 不是我想要的 + 都無 4K 機去放影
無論做唔做 氣密測試 都可能會入 放水袋去 水面下影

我都有問過你同樣的問題.
我現在有台 Samsung Galaxy Nexus.
Target 是 Z2 因為 防水,
差不多價位買 日本 ...
volospin 發表於 2014-6-23 19:40

小心入水,不太建議水中用,即使係防水手機,風險都唔低

Nexus 4 via HKEPC Android reader

G3, 因為行貨同一價錢可以買到32GB, 仲可以換電

Ching對個mon既色系有冇要求?因為Z2好似都幾紅下

3 部都真係各有各好.
G pro 2 我果時都有考慮, 但係始終都係對LG 有戒心, 未放得低陰影
最後揀左Z2 . 雖然有個小問題
例如, 有時個mon 會冇反應, 但係 lock screen 再開冇事
我朋友都有呢個情況
相機影人就有自動美肌功能, 自己呃自己.. 我份人比較鍾意接受現實
影景就OK, 冇乜添加.

G pro 2 台水16gb
已跌破$3000

3gb ram, 6吋ips mon, 性價比一流

via HKEPC Reader for Android ...
fongcs 發表於 2014-6-23 19:19

邊度有台水?師兄可以透露多D嗎?請PM...