[開箱] ASUS ZenFone 6 (加左少少相s)

玩左兩日,寫少少感受畀D就入ge朋友仔啦…
spec就唔寫啦,上網大把,而且都係數字遊戲。用落感覺上,好老實,我覺得N4仲順少少…不過都可接受
自己用開nexus 4,因為需要用到兩張卡,又唔想帶2部電話…所以就試玩下呢部啦
(仲有用nexus 7,所以patpat痕想玩大mon電話)

一路都驚intel u會run唔到自己用開的apps,
好彩update完之後只係得「我的天文台」用唔到widget同埋玩唔到cc…(自己玩開9ho都run到…感恩)

值得一提係舊電幾ok…正常都用到一日(係車打下機,睇下fb個D,普通講下電話加stand by…)

仲有冇野可以幫到想入ge朋友仔試或者留意下?

試機相:
#1 pano

#2 試逆光,好似自動HDR左?

#3 HDR相

#4 室內相
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

支持開箱,我自己買左部7

via HKEPC Reader for Android

師兄 N4  伸順D呀 ,咁會唔會差個大陸機=0=  新出個D 8核機 ,
現在仲想緊買邊部,用黍做2號機 =0=

師兄 N4  伸順D呀 ,咁會唔會差個大陸機=0=  新出個D 8核機 ,
現在仲想緊買邊部,用黍做2號機 =0= ...
kofz99 發表於 2014-6-29 13:27

同小米比差不多,但用上手唔差好多

支持開箱
師兄試下影相果啲掂唔掂

touch screen 如何比起其他?

touch screen 如何比起其他?
leepy 發表於 2014-6-29 14:19

個fb有時touch唔靈活,唔知係仲有bug定點,但其他app都正常

支持開箱  
師兄試下影相果啲掂唔掂  

shingyau2 發表於 2014-6-29 14:06

好,遲d試完po上來

淘寶一開就彈?