華碩香港話香港9月padfone2先有得上4.4(人地台灣已經上左)

開頭無講明係 hk version 就話一星期後

我一講 "人地 tw 同 cht 版幾日前已經有得 up 啦喎"

即刻轉口話 "hk 版要 9 月後先有得升"

有無搞錯

华碩手機部門是一間很差的公司,我都是受害者,質量差,客戶服務差,維修差!

华碩手機部門是一間很差的公司,我都是受害者,質量差,客戶服務差,維修差! ...
bookie 發表於 2014-7-3 13:02

你洗唔洗咁快呀?

原來聽電話條友廢架

原來事實係已經有得升啦(連電腦升, 好似係, 因為我而家仲裝緊個 software)

香港pf2 用家表示已經升左4.4

你洗唔洗咁快呀?

原來聽電話條友廢架

原來事實係已經有得升啦(連電腦升, 好似係, 因為我而家仲裝 ...
marcuschan 發表於 2014-7-3 13:11

搵食姐

mine247 發表於 2014-7-3 13:19

請問會唔會無曬d野? 或者會唔會升完wipe會好d呢?

mine247 發表於 2014-7-3 13:19

撞鬼啦

點解個爛鬼 asus pad pc suite 淨係得 contacts 同 calender 俾你揀去 backup 既?

相呀, file 呀全部無份
如果我唔識呢 d 要自己用其他方法 backup, 華碩係咪賠番呢 d 野俾我?

唔洗連電腦升,都係響官網Download 黎升,但係一定會Wipe 左所以先要你用佢個backup tool 做備份,4.4 版冇左個備份App

BTW 升左雖然順左,但我自己有果部有畫面撕裂同閃芒嘅問題,台灣果邊好多人都發現有所以應該唔係個別問題

唔洗連電腦升,都係響官網Download 黎升,但係一定會Wipe 左所以先要你用佢個backup tool 做備份,4.4 版冇 ...
m-media 發表於 2014-7-3 13:40

你個 mon 爆左?

你個 mon 爆左?
marcuschan 發表於 2014-7-3 13:42

Sorry, 其實我都唔知 Tearing 有冇正式中文名... 所以用左 "撕裂" 哩個字眼 XD