到現在為止, 是否只有nubia z7 max/min可以做齊以下既野?

1. 雙卡可以用software set邊張行4g, 唔洗指定slot先行得
2. 4g support fdd-lte及td-lte所有頻道, 3g support wcdma及td-scdma所有頻道
3. 解像度FHD或以上
4. 雙卡位用micro sim或大卡, 唔用nano sim
5. 可以同時插兩張sim及sd card

回復 1 #jso77

對,唯獨是個ROM差,信號不穩,無GAPPS, 無得換電,相機效能誇大,其他都OK

via HKEPC Reader for Android

訂都訂唔到.....

1. Z7 MAX 升咗1.42之後似乎只能Slot 2 GSM only....

回復 jso77

對,唯獨是個ROM差,信號不穩,無GAPPS, 無得換電,相機效能誇大,其他都OK

via HKEPC Reader ...
kaga0215t 發表於 2014-9-26 12:52

有冇試過刷cm11?  gapps碎料啦, 無得換電但佢都有成3100mah應該問題不大, 相機我冇乜要求, 但信號不穩呢個都幾大問題喎

1. Z7 MAX 升咗1.42之後似乎只能Slot 2 GSM only....
Brainstomer 發表於 2014-9-26 13:09

中興不嬲d rom都廢, 你有冇試過刷cm11?

中興不嬲d rom都廢, 你有冇試過刷cm11?
jso77 發表於 2014-9-26 13:41

1.42?????最新才1.41BA!???

mx4 都得吧

訂都訂唔到.....
keith27ng 發表於 2014-9-26 13:05

Can buy it at TB around 1600人仔. I buy it 1 week ago.

mx4 都得吧
dcpad 發表於 2014-9-26 14:54

mx4有雙卡嗎?