求救 chromcast 唔識装 装唔到(咩相同wifi)

点攪
咩意思[

別問我是誰 發表於 2014-9-27 22:35

c兄仲未得   我用hkbn個机頂盒wifi   唔係好明白

手機同 Chromecast 連去同一個 Wi-Fi Network

c兄仲未得   我用hkbn個机頂盒wifi   唔係好明白
啊甘 發表於 2014-9-28 07:01

hkbn個机頂盒wifi    應該唔得

hkbn個机頂盒wifi 連 Airdroid 都會用唔到

所以你既問題 應該係你用 hkbn個机頂盒wifi 引起

你或者唔用佢個 WIFI 自己買一個 Router 咁就得

次入hkbn個wifi跟住又h叫我入第二個wifu蜜馬   ?即係咩ote]hkbn個机頂盒wifi    應該唔得

所以你既問題 應該係你用 hk ...
別問我是誰 發表於 2014-9-28 22:00 [/quote]

我去到E度  第一次入hkbn wifi
第二次又叫我入唔知入咩
安裝:http://youtu.be/YfMGbBp1vXw

hkbn個机頂盒wifi    應該唔得

所以你既問題 應該係你用 hk ...
別問我是誰 發表於 2014-9-28 22:00

c兄可否講下個安裝流程

係味隻手指入去屋企wifi 個电話又入去屋企個wifi (二個入同一個wifi???