市場上有咩雙卡雙待五模十頻?

請問各位ching市場上有咩雙卡雙待五模十頻機好揀?

幾多模幾多頻我就唔知, 不過雙4G 卡雙待的, 可以考慮 HTC Desire 820, $2,900, 算抵買 !!

幾多模幾多頻我就唔知, 不過雙4G 卡雙待的, 可以考慮 HTC Desire 820, $2,900, 算抵買 !! ...
yaunb 發表於 2014-10-10 01:23

HTC 820 唔知幾時有港行, 直接買内地版1999人仔,但同樣缺貨,提一提820已確認是雙卡單通的。

幾多模幾多頻我就唔知, 不過雙4G 卡雙待的, 可以考慮 HTC Desire 820, $2,900, 算抵買 !! ...
yaunb 發表於 2014-10-10 01:23

nano sim,無換電

HTC 820 唔知幾時有港行, 直接買内地版1999人仔,但同樣缺貨,提一提820已確認是雙卡單通的。 ...
vavi 發表於 2014-10-10 09:32

OH , 唔係雙通咩? 我都係睇人地講 !!死火, 重介紹比朋友買呢部機tim!!!

nano sim,無換電
bbyubb 發表於 2014-10-10 09:35

其實我都搵緊5.5吋以上, LTE, 雙卡 (唔駛雙待) 的平價機 !!

E8幾好,可惜單卡

posted by mobile

我琴晚上網睇到nubia z7 mini咩頻都支援又便宜,但係大陸野又冇google play,有冇ching知道香港邊度有得買?

跟著去做加番上去都不難嘅

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D3