點解 Nexus 6 要咁大部啊?

Nexus 5 個size咪幾好,Nexus 5會唔會出facelift?

回復 1 #deardaniel2000

Nexus 系列有出過 facelift版嗎?到時睇睇實機,應該會繼續支持Nexus 系列嘅.

via HKEPC Reader for Android

本身用緊 galaxy nexus諗住等埋 nexus 6就轉機,點知5.9" Mon 好鬼大部仲要用Amoled.而家出G3用算

回復 deardaniel2000

Nexus 系列有出過 facelift版嗎?到時睇睇實機,應該會繼續支持Nexus 系列嘅.

via H ...
dreamtheater 發表於 2014-10-18 10:10

nexus 7

本身用緊 galaxy nexus諗住等埋 nexus 6就轉機,點知5.9" Mon 好鬼大部仲要用Amoled.而家出G3用算 ...
Gyula_Kadar 發表於 2014-10-18 11:06

其實部Nexus 6 真機 size 同 iPhone6+ 差唔多,只係長少少。

via HKEPC Reader for Android

其實部Nexus 6 真機 size 同 iPhone6+ 差唔多,只係長少少。

via HKEPC Reader for Android ...
lineager 發表於 2014-10-18 11:14

其實同iPhone 6+ 差唔多, 唔大部咩

nexus 7
koli 發表於 18/10/2014 11:08

2013成部機個spec都完全唔同
邊算係facelift

部n6係咪連閃光燈都冇??

問題係i6+都嫌太大。。。

諗緊一係TB舊電同N4換,一係換做Z3/Z3c

2013成部機個spec都完全唔同
邊算係facelift
hahahalpc 發表於 2014-10-18 11:51

facelift我解係番新,名多左2013小弟英文唔多好sor